Wednesday, August 24, 2016

~Jual Top Up Murah~

SYSTEM JUALAN TOPUP DENGAN KEUNTUNGAN TERTINGGI DI MALAYSIA!

MOST ADVANCE PREPAID TOP UP SYSTEM VIA
SMS TOP UP SYSTEM, ANDROID APPS TOP UP SYSTEM.



Sistem kami ialah sistem topup e-reload / easyreload iaitu topup akan masuk terus ke hp pelanggan. Anda dapat topup pelbagai jenis telco.

Sistem kami juga ada menyediakan topup dalam bentuk pin yang boleh dicetak atau disimpan sebagai gambar


Selain itu, sistem kami juga ada menyediakan perkhidmatan pambayaran bill seperti bill telco, astro, air dan sebagainya.


*Kelebihan sistem kami ialah, semua perkhidmatan di atas boleh dilakukan menggunakan satu akaun modal.


Anda boleh menggunakan;

๐Ÿ“ŒSMS
๐Ÿ“ŒAplikasi Android
๐Ÿ“ŒWebsite
untuk melakukan transaksi perkhidmatan di atas.



KENAPA ANDA PERLU MEMILIH KAMI?
☑ bayar yuran sekali seumur hidup
☑ tiada caj bulanan atau tahunan
☑ tiada sebarang
☑ tak perlu beli stok kad top up
☑ tak perlu simpan kad
☑ tak perlu risau kad top up hilang
☑ tak perlu risau kad top up tamat tempoh
☑ tak perlu modal besar
☑ satu modal dapat topup semua jenis telco
☑ dapat bayar bill dari handphone anda
☑ modal tiada tarikh luput
☑ tak perlu gores kad
☑ tak perlu kedai top up
☑ tak perlu bayar cukai
☑ anda hanya perlukan handphone
☑ boleh top up melalui SMS
☑ boleh top up melalui Android App
☑ boleh guna pada bila-bila masa
☑ boleh guna saat kecemasan ๐Ÿฅ
☑ boleh top up nombor sendiri
☑ boleh jana pendapatan sampingan
☑ boleh jana pendapatan dari rumah
☑ boleh bantu rakan & keluarga dptkan top up cepat
☑ tak perlu pergi kedai beli top up
☑ boleh topup 24/7 ๐Ÿช
☑ anda pakai anda jimat
☑ anda jual anda untung

SIAPA YANG BOLEH SERTAI KAMI?
☑ Pelajar
☑ Suri Rumah
☑ Penganggur
☑ Penjawat Awam
☑ Pekerja Swasta
☑ Semua orang

❇❇❇❇tanpa sebarang kelulusan

KADAR KEUNTUNGAN
๐Ÿ‘‰Maxis - 2.0%
๐Ÿ‘‰Digi - 4.7%
๐Ÿ‘‰Celcom - 4.8%
๐Ÿ‘‰Umobile - 6.5%
๐Ÿ‘‰Tunetalk - 6.0%


๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
Mr.Dave
whatsapp : +60138929869

Thursday, March 31, 2016

~5 Aktiviti Menghilangkan Bosan~

Hi all.. sori sesangat...
lama dah x update..jari jemari pun keras semacam menaip n3 ni
apa pun.. malam ni nak share sikit aktiviti yang boleh dibuat masa bosan di rumah












.... tu lah antara idea yg boleh saya share.. klau nak tau yg lebih detail
klik aktiviti tersebut di atas tau klik SINI..

Friday, March 11, 2016

~PENGAMBILAN PERAJURIT MUDA TD SIRI 181/182 TAHUN 2016~

PENGAMBILAN PERAJURIT MUDA TD SIRI 181/182 TAHUN 2016 MULAI 24-31 MAC 16.

PUSAT PEMILIHAN SEPERTI BERIKUT:

ZON UTARA
1. REJ 504 AW - 24 MAC 16.
2. REJ 513 AW - 26 MAC 16.
3. BN 2 REJ 513 AW - 28 MAC 16.
4. BN 1 REJ  509 AW - 29 MAC 16.
5. REJ 503 AW - 31 MAC 16.

ZON SELATAN/TENGAH
1. MK 12 BGD - 21 MAC 16.
2. REJ 501 AW - 24 MAC 16.
3. MSS KLUANG - 26 MAC 16.
4. REJ 514 AW - 28 MAC 16.
5. REJ 508 AW - 30 MAC 16.

ZON TIMUR
1. MSS TEMERLOH - 24 MAC 16.
2. REJ 505 AW - 26 MAC 16.
3. REJ 512 AW - 28 MAC 16.
4. MSS DESA PAHLAWAN - 30 & 31 MAC 16.

ZON SABAH
1. 22 RAMD - 24 MAC 16.
2. MSS LOK KAWI (kk)- 26 MAC 16.
3. BN 1 REJ 507 AW - 28 MAC 16.
4. REJ 516 AW - 31 MAC 16.

ZON SARAWAK
1. 20 RAMD (miri)- 24 MAC 16.
2. MK 3 BGD - 26 MAC 16.
3. 13 RAMD  - 28 MAC 16.
4. KEM RASCOM - 31 MAC 16.


Pemohon dikehendaki membawa bersama dokumen asal dan sesalinan dokumen seperti berikut:
* Kad Pengenalan.
* Sijil Kelahiran.
* Sijil SPM.
* Slip Peperiksaan SPM (bagi calon yang menduduki SPM 2015 sahaja).
* Sijil SKM Tahap 2 dan ke atas.
* Diploma dan Transkrip (IPTS terlibat hendaklah mempunyai Malaysian Qualification Agency (MQA)/ Agensi Kelayakan Malaysia.
* Diploma Kejururawatan – Wajib lulus peperiksaan dan berdaftar dengan Lembaga Jururawat Malaysia - sertakan bersama Perakuan Pendaftaran oleh Lembaga Jururawat Malaysia.
* Sijil Tinggi Agama Malaysia (STAM).
* Sijil Berhenti Sekolah.
* Salinan Kad Pengenalan ibu bapa atau Sijil Kematian bagi ibu bapa yang telah meninggal dunia berserta tambahan salinan kad pengenalan ahli keluarga terdekat untuk dijadikan waris kedua.
* Surat Nikah/Sijil Pendaftaran Perkahwinan dan Sijil Daftar Kelahiran Anak.
* Sekeping gambar terkini berukuran passport.
* Sila bawa bersama ball pen hitam.
* Sampul Surat Pos Ekspres (Pos Malaysia – berharga RM3.00) – saiz sampul 220mm x 110mm.

**hebahkan kepada saudara mara adik beradik atau kawan yang ingin memasuki Angkatan Tentera.