Monday, April 6, 2015

bunuh tiga burung dgn satu batu

today, kursus dokumentasi
kursus yg sgt besttt sebab :


  1.   bgosip/ bcrita dgn kawan2....fuyooooo macam lama suda terpendam tu crita yang ingin diceritakan. mulut tu sampai xbole berenti bckp.excited sgt ....crita ttg monyet la, berat bdn sblm krja n slps la, hospital la, kawin la, anak la....suma crita yang teda2 tp rasa hapi sbb dpt jumpa kwn lama...and perasaan rindu mo jumpa durang sbb tlmpau lama tinggal atas bukit kannn...
  2. kursus dokumentasi is the main reason...sama kursus ni sangat membantu saya dlm penulisan SOAP saya. sbb dri kursus ni sya tau mna sa sala n mana sa perlu perbaiki.(fuu ayat skema) tp mslhnya, xda sepa pun yang pantau atau bg tau sa tulis tu btul atau enda kecuali sa sndri (sbb sa la hod sa la terapis) sama auditor utk Iso... klu tunggu iso memang mati sa la sa kna guring.
  3. lawatan ke teluk intan and....tpt pilihannnnn...is the leaning tower..fuyoooooo besttttt walaupun sunburn( sbb cuaca panas extreme) dlm tu enda la besar sgt, tingkat bawah tu ada telaga ( klu xsilap yg mcm wishing well tu) tpt durang buang duit,selain kedai. na dlm bgunan tu da telaga, pastu byk duit owh, duit picah ada, duit krtas ada, siap ada yg guna selipar lg wish d telaga tu wrna pink owh..sbb sampah xda air clear jdi tu selipar menarik perhatian sa...tp urang keningau ni takat telaga apa kaki....jln kgau-kimanis ada tu wishing labi-labi...tu legend punya labi2 basar mcm 4x4 kaki...ok tu promo kgau sikit..smbg pi menara condong... tangga pi tingkat 2 kiciiii ja..ngam2 sturang yg bdn sederhana....tp tingkat 2 tu xda apa2 juga cuma ada anjung d luar.. jdi sa smbg naik atas pi tingkat 3. naa atas tu ada pening @terasa diri tu condong uda.tinggi and rasa kaki tu xpijak menara tu...rasa mcm mo jatuh ja..jdi smpai tingkat tu ja la bole naik...tingkat yg lg tinggi xbole uda sbb kna gate tu tangga..smpai tingkat tu ambik la pic sikit dengan view sungai perak..pastu turun
jadi habis la tour d t.intan dan plg dengan ilmu d otak bkn dada
.
sa yg tuuuuna bju ungu...ni la geng tour sa..hohoho



mrs.david...