Tuesday, August 21, 2012

~Virginity : What Say U?!!!~

salam raya smua...enjoy ur holiday n raya... =) "what say u" sya pun xtau pa ni..hantam ja..ok, 1st of all. this post bkan mau mg'aibkan org len..just tuk bahan bacaan..hehehe...idea sya dapat dr mr.fb...sblm tu, mau tanya gadis2 n cewek2 yg cantik molek d luar sana..korang masi ada dara ka?!!! opsss..jan marah... now a day, virginity is something yg remeh for somebody..maybe la...korang baca dulu d bawah ni...don't know it fake or not...


ni hanya pendedahan berani some1...xtau spa...tp, kpd smua pmbaca speselly gurl...plz keep it as ur secret..its not public matter..x perlu kasi tau org...org len pun ramai yg teda..p diam2 ja..ni bkan benda yg mau dbanggakan...we're malaysian...shame on u gurl...

any comment?!!!
*for me as a "budak baik"...hohoho.... it something precious (think 'bout it)
further komen will folo up f u have komen under dis n3...

2 comments:

Muz Rileks said...

susah zaman sekarang ne, zina jadi perkara biasa je, mana lelakinya tak tahu tanggungjawab, mana pompuannya gatal tak ketentuan, gatal dari segi berpakaian dan pergaulan....

entahlah nak salahkan sape, takkan nak salahkan ibunya yang mengandung anak takde agama :3

PrincessAyuni said...

eee...tak malu! prkara mcm tu tak perlu lah bg public. malu kowt! Pompuan zaman skg ni dah tak macam pompuan zaman dulu..malu2, jln pn trkepit2 lg, i mean pakai kebaya...