Saturday, August 27, 2011

~Tipu Dapatkan Income?!!!~

salam smua...
actually, AG miz hometown sesangat coz x balik
so, tuk kawal, AG blogwalking ja ari ni
tp, AG tkejut ngan n3 Firdaus Life

cni AG mau xplen ckit sal tu benda
Contest tuk dpt Samsung Galaxy Tab 10.1 tu memang ada
churpchurp punya iklan
AG pun ada jg letak link 2 d mana2
AG pun lpa sudah d mana...tp, d blog n d fb ja lah
AG pakai printscreen ja lah....

klau korang klik link promotion...akan kluar spt gambar d bawah
lepas habis loading akan kluar spt gambar d bawah:
dalam gambar di atas...korang klik "Join Now"
pas korang klik, kluar spt d bawah :
korang blh klik share @ cancel
pas2 kluar spt d bawah :
tgok yg bulat merah. dalam yg bulat merah tu, ada lg bulat hijau kan?
korang klik tu...
pastu, kluar spt d bawah :
korang blh pilih "allow @ don't allow"
pastu, kluar spt d bawah :
korang isi smua tuk register contest,
then klik "next"
pastu kluar g spt d bawah :
korang isi jg...then klik "submit"...
2 ja...

xtau plak link apa yg sorang tu bg sampai kluar spt d bawah :

n 1 lg, ni bukan contest dlm blog...mungkin dia clap...kita pun xtau kan?
so, klau blh jan lah sampai prbesarkan bnda ni...


AG pun ikut jg promote contest ni dari churpchurp
klau korang pk AG punya style promote tu cam mnipu juga
AG minta maaf bebanyak...
klau korang rasa korang mau join contest
klik cni.
klau korang x sudi, x yah lah...



sekian,
>hepi blogging<

*p/s : jan korang clap ya...yg dalam n3 Firdaus Life tu bukan AG...
AG sngaja buat n3 ni pun coz AG ada buat jg promotion churpchurp



[anggau]

3 comments:

Freaky said...

erk sebenarnya memang orang yang sama pernah buat perkara sama. yang link dia bg tu adalah GRAPEVINE. tu dah siap loading, samsung galaxy tab pun tak ada.

kalau dia tersilap, mungkin dia akan minta maaf tapi ni terus padam. x tau la nak kata apa kan. mungkin juga aku yang over sangat sebab rasa tertipu.

A'G said...

oo...klau g2..AG pun xtau..hehe...sabar ja lah...

Freaky said...

huhu apa pun terima kasih untuk peringatan tu. AKu yang over sangat.