Sunday, August 28, 2011

~N3 Khas #2 (250)~

Salam pagi Ahad smua...apa citer korang?
tinggal brapa hari lg mau B'raya
mesti korang ready sudah kan?
a/w, slmt hari raya aidilfitri 2011

sbnrnya AG bukan mau cakap sal Raya
n3 kali ni AG buat khas tuk follower AG yang ke-250


baca p bawah lg ya...


follower AG yg ke-250 ni
blog dia ni cam astro...macam2 ada...memang best lah
rugi korang klau x singgah...
bnyak informasi bguna... kan Norhisham?
dia ni minat travel n photography jg
asal Johor, tp mnetap di Selangor...btl ka?
tu ja yg AG tau sal follower AG ni
klau korang mau tau lebih...check sendiri d blog dia...
singgah la blog dia...klik ja header dia tu...


sekian,
>hepi blogging<

*p/s : thnx bebanyak kpd smua follower AG. korang lah yg mmberi motivasi kpd AG tuk trus bergiat aktif dalam blogging ni. thnxssss bebnyak......


[anggau]

2 comments:

kotak bulat said...

kenal dia ni...hehhehe :)
tahniah!

A'G said...

ya ka? bgus nya...aq, ckit ja blogger yg aq knal...smua kolejmate...2 ja..huhuhu